Det är väl ingen som går och dansar längre…

Min mamma är inte purung men jag skulle heller inte säga att hon är så gammal. Men det finns saker som hon bara inte har koll på. Hon envisas med att jag älskar att gå ut och dansa. Hon menar att jag gjorde det hela tiden då jag gick i skolan.

Det gjorde jag absolut inte. Vi hade disco några gånger per år och det var det hela. Idag går jag inte och dansar och det beror på att mitt umgänge inte gör det. Det finns de som går och rockar på puben men det gör inte jag.

Mamma menar att jag ju älskar dansen och i sådant fall är det dags att jag sätter igång igen. Min dotter hörde detta och började gapskratta. Hon påminde sin mormor om att jag absolut inte gillar att dansa utan snarare att köra motorcykel.

Fast min mamma köpte inte det. Hon har lovat att kolla annonserna efter nästa dans. Den ska jag vara med på och hon kommer med…