Jag putsar aldrig mina glasögon med svinto!

Jag är ju som ni kanske kommer ihåg ett proffs på städning. Men det betyder inte att jag gör saker som är nitiska. För mig är det helt okej att äta glass med hela ansiktet och sedan vänta med att få bort resterna. Inte för att jag gör det men lite smuts och stök stör mig inte.

En sak som jag verkligen kan säga är att jag aldrig någonsin skulle putsa mina glasögon med svinto. Självklart tycker du kanske men då ska du veta att det finns gott om folk som testar detta. Jag känner flera som trodde att man med svinto kan polera glasögonen såväl som glasrutor i hemmet.

En gång när jag fortfarande drev min städfirma så ville en kund på fullaste allvar att jag skulle putsa fönster med svinto. Jag förstod genast varför. Han hade otroligt repade glasögon. Jag frågade om det var svinto han hade använt på sina brillor och fick svaret ja.

Det visade sig att det här var en person som behövde lite extra hjälp och hade det. Han hade ringt och bokat in mig utan att hemtjänst och personlig assistens visste om det!

Jag putsade givetvis inte hans rutor med svinto men jag såg till att de gjorde något åt de där brillorna för så kan man bara inte gå runt.

Nåväl det är ett lite galet minne jag har från tiden då jag städade på många ställen i Västerås. Jag tror på att vara utomhus och jag putsar inte med svinto, så enkelt är det!