Klart man ska äta glass med hela ansiktet!

Jag fattar inte vad problemet är med att äta glass med hela ansiktet. Det är väl bara jag som störs om någon störs av detta. Men så tycker inte min syrra. Hon såg att mina barn fortfarande äter glass med hela ansiktet och gick i taket.

När man går i skolan ska man minsann förstå hur man äter en glass. Jag tänkte på saken och kunde inte hålla med. Själv kan jag lätt få glass på nästippen när det är riktigt gräddigt. Det är ju inte konstigt. Men det är klart, jag torkar bort spillet av ren automatik. Det gör alltså inte mina barn.

Syrran förmanade och tyckte att jag måste påminna dem om detta och kanske till och med säga att det inte blir någon mer glass om den hamnar i fejan. Huvaliga säger jag bara, den gör jag inte!

Det är klart att man ska äta glass med hela ansiktet. Tycker inte du också att det är så?