Nu tror jag allt att våren är här

Det kittlar i näsborrarna och det blir en massa aptji. Det beror på att våren är på intåg och både jag och Kalle har pollenallergi. Vi nyser ikapp tills vi får fatt på medicinerna igen. Varför jag inte laddar med detta i tid är en gåta. Jag tror jag har en inre röst som säger att vi inte kommer att behöva medicinen i år…

Den här våren ska vi göra några roliga saker tillsammans. Vi har planerat en biltur till Stockholm för att gå på Skansen och Gröna Lund med min bror och hans barn. De bor i utkanten av huvudstaden och brukar bjuda in oss för några nätter när våren äntligen har kommit.

Vi passar på under påsklovet och kanske till och med vågar ta ett vårdopp när det blir dags att basta. Det blir förstås inte tal om att köra MC dit. Det gör jag ibland när ungarna är med sin pappa. Den här gången åker vi tåg för det är en del av äventyret. Tåg är mäktigt tycker jag!