Jag tror på att vara utomhus

Mina barn gick på utomhusdagis och det är något jag fortsatt tror på. Jag är så glad att vi har vår trädgård så att vi kan vara ute mycket. Vi börjar tälta tidigt på försommaren och sover många nätter ute i trädgården. Barnen tycker att det är jättemysigt och jag tror att vi blir friska av det.

Om något kan göras utomhus så väljer jag detta. Det är också därför som jag har lagt ner så mycket jobb på verandans utformning. Den har ett stadigt golv och gott om plats för olika aktiviteter. Vi kör badbassäng på sommaren och så har vi ett insynsskydd som också är ett vindskydd så att vi får vara ifred för nyfikna grannar.

Jag tycker också att det där med att köra MC är en reflektion av min kärlek till utomhuslivet. Det är ju också en form av att vara utomhus. Istället för att sitta i en bil så känner jag friheten av att susa fram i det fria. Det är något i själen tror jag…